Μαζεύουμε υπογραφές, ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ

Αναμφισβήτητα ,τα δύο σπουδαιότερα μνημεία του δήμου μας , ο «Ιερός Χώρος» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και η πλάκα της σχολής Καρυτσιώτη στον Αγιάννη.

Φίλες και φίλοι πολίτες του δήμου μας.

Από το 2015, ασχοληθήκαμε με την πρόσβαση  των αρχαιολογικών  χώρων και με τις πινακίδες των δρόμων μας ,με αναφορές και παρεμβάσεις,με μιά σχετική επιτυχία.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ και χρειαζόμαστε  την βοήθεια σας,σας παρακαλούμε βοηθήστε μας.

Στη προσπάθεια αυτή,  δημιουργήσαμε τις ιστοσελίδα astrosgr.com  με εκατονταδες χιλιάδες αναγνώστες σε όλο το κόσμο,  για να προβάλουμε  την Θυρεάτιδα Γή (Θυρέα) και τους γείτονες μαςγια να ανοίξουμε το  Αρχαιολογικο Μουσείο Άστρους και τον  «Ιερό Χώρο» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων , και για να αναρτήσει ο δήμος μας  στην ιστοσελίδα του δήμου δύο φωτογραφίες με δύο λέξεις για τα δύο σπουδαιότερα μνημεία του δήμου μας , τον «Ιερό Χώρο» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και την πλάκα της σχολής Καρυτσιώτη στον Αγιάννη.

Με ιδιαίτερη χαρά αναφέρουμε στις ιστοσελίδες μας

 Αφιερώνεται στη Θυρεάτιδα Γη/Dedicated to Thyreatis Land

Γιατί δημιουργήσαμε το AstrosGr.com – astrosgr.com

Παρακαλούμε όλους τους φίλους μας με κάθε τρόπο να προσθέσουν το όνομα τους στην παράκληση μας ,που θα καταθέσουμε δημόσια και θεσμικά στο δήμαρχο μας τον Ιανουάριο 2023 και επίσης θα δημοσιεύσουμε στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο , στο διαδίκτυο  στις ομάδες Ο Άγιος Ιωάννης ( Αγιάννης) Κυνουρίας και Το ιστορικό Άστρος Κυνουρίας  , στην ιστοσελίδα astrosgr.com   και    σε άλλες ομάδες και σελίδες ΠΑΝΤΟΥ , για να το μάθει και η κουτσή κουρούνα…

Η συλλογή  των ονομάτων θα γίνει ηλεκτρονικά, με εμαιλ στο ierosxoros@rogers.com, με like η love,  στις αναρτήσεις στο ΦΒ, με μηνύματα στο ΦΒ Messenger .

Σας παρακαλούμε κοινοποιήσετε αυτή την προσπάθεια και ρωρήστε πέντε φίλους σας να μα βοηθήσουν καί επίσης οι πέντε φίλοι σας να ρωτήσουν και αυτοί πέντε φίλους τους…. για να περάσουμε ένα βροντερό μήνυμα.

Σας ευχαριστούμε ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. Μπορούμε καλύτερα.

astrosgr.com – Γιάννης Κουρόγιωργας

==================================

ΑΠΑΙΤΗΣΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ

Κύριε δήμαρχε μπράβο για τις ενέργεις σχετικά με τον χώρο του Μουσείου και της Εθνοσυνέλευσης.Σας παρακαλούμε μην ξεχάσετε και την ιστοσελίδα του δήμου μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ σύμφωνα με το εκλογικό πρόγραμμα σας, να αναρτήσετε  σχεδόν χωρίς χρήματα στην ιστοσελίδα του δήμου μας, δύο φωτογραφίες με δύο λέξεις για τα δύο σπουδαιότερα μνημεία του δήμου μας , τον «Ιερό Χώρο» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και την πλάκα της σχολής Καρυτσιώτη στον Αγιάννη ( υπάρχουν και εθελοντές).

Θα είναι κρίμα στην γιορτή για τα διακόσια χρόνια το 2023 για την Β’ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων , να μην υπάρχει στην ιστοσελίδα του δήμου μας μια φωτογραφία  με δύο λέξεις για την εθνοσυνέλευση, αυτό δεν θα το συγχωρέσει ποτέ η τοπική κοινωνία.

Ευχόμαστε να καταλαβαίνετε την σπουδαιότητα της προβολής του τόπου μας στην ιστοσελίδα του δήμου μας και να ενεργήσετε σύντομα ανάλογα και αποτελεσματικά.

Με εκίμηση

(Επίθετο, όνομα.χωριό)

Γιάννης Κουρόγιωργας από την διασπορά

astrosgr.com – Γιάννης Κουρόγιωργας

Πίσω στην Αρχική σελίδα

astrosgr.com “Αφιερώνεται στη Θυρεάτιδα Γή.

astrosgr.com/en Dedicated to Thyreatis Land.”

#astrosgrcom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: