Δημόσια Απαίτηση για ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου κειμένου και φωτογραφίες για τον «Ιερό Χώρο» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και τη Σχολή Καρυτσιώτη

Πρόεδρο Δ.Σ κ. Δ. Κατσή

Κοινοποίηση

Δήμαρχο κ.Γιώργο Καμπύλη

Πρόεδρο Κοινότητας Άστρους κ.Κ.Μπάρλα 

Σύμβουλο Δ.Σ. κ.Γιάννη Καμπύλη 

Νοέμβριος 4,2022

Απαίτηση για ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου κειμένου και φωτογραφίες για τον «Ιερό Χώρο» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και τη Σχολή Καρυτσιώτη .

Αξιότιμε κύριε Κατσή,

Σας παρακαλώ να διαβάσετε την επιστολή μου σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του δήμου μας .

Κύριε δήμαρχε μπράβο για τις ενέργειες σχετικά με τον χώρο του Μουσείου και της Εθνοσυνέλευσης. Σας παρακαλούμε μην ξεχάσετε και την ιστοσελίδα του δήμου μας.

Κύριε πρόεδρε το Δ.Σ. και μέλη του Δ.Σ. του δήμου μας σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας για την τοπική κοινωνία, να είσαστε καλά.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ σύμφωνα με το εκλογικό τουριστικό πρόγραμμα σας , να αναρτήσετε σχεδόν χωρίς χρήματα στην ιστοσελίδα του δήμου μας, δύο φωτογραφίες με δύο λέξεις για τα δύο σπουδαιότερα μνημεία του δήμου μας , τον «Ιερό Χώρο» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και τη Σχολή Καρυτσιώτη.

Σύντομα θα γιορτάσουμε τα διακόσια χρόνια για την Εθνοσυνέλευση, με πολλές φωτογραφίες και τυμπανοκρουσίες, και το πανελλήνιο θα ψάχνει να δει στην ιστοσελίδα του δήμου μας τα αναμφισβήτητα σπουδαιότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου μας , για αυτό που μας ξέρει ολόκληρος ο ντουνιάς, τον «Ιερό Χώρο» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και την Σχολή Καρυτσιώτη που δεν πρέπει να απουσιάζουν από την ιστοσελίδα του δήμου μας με καμία δικαιολογία από στενοκεφαλιά, στραβομάρα και κουταμάρα. Η τοπική κοινωνία δεν θα συγχωρέσει ποτέ την μεγάλη «παράλειψη της ντροπής»..

Στην ψηφιακή εποχή μας η ιστοσελίδα του δήμου είναι πρωταρχικής σημασίας για την σωστή προβολή του τόπου μας . Πρεπει κάποτε να καταλάΒουμε όλοι ότι η προβολή δεν γίνεται  για τον “Καρυτσιώτη”… ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ,ΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,κάτι αυτονόητο, που όλοι παντού κάτι κάνουν, όσο μπορούνε καλύτερα.

Παρακαλούμε τον δήμαρχο και τα μέλη το Δ.Σ. με δική τους πρωτοβουλία και “τον κοινό νου” να θέσουν το θέμα σε ψηφοφορία του Δ.Σ. για την άμεση εφαρμογή του , για να αποφύγουμε τους ανόητους αντιπερισπασμούς για τα αυτονόητα , την διαδικασία συλλογής υπογραφών ,το ρεζιλίκι στο πανελλήνιο στην γιορτή της Εθνοσυνέλευσης και όλα τα επακόλοθα.

Ο «Ιερός Χώρος» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και η Σχολή Καρυτσιώτη είναι εδώ, είναι μπροστά μας.

Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε  για τα ευχάριστα  αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη γη που να μην συμφωνεί  με τα παραπάνω αυτονόητα και εύχομαι τα μέλη του Δ.Σ. να ενεργήσουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Με εκίμηση

Κουρόγιωργας Γιάννης

astrosgr.com – Γιάννης Κουρόγιωργας

Πίσω στην Αρχική σελίδα

astrosgr.com “Αφιερώνεται στη Θυρεάτιδα Γή.

astrosgr.com/en Dedicated to Thyreatis Land.”

#astrosgrcom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: