Δημόσια παράκληση στον αντιδήμαρχο κ.Γεώργιο Γαρδικιώτη για την αδικαιολόγητη «μεγάλη παράλειψη της ντροπής».

Κύριε αντιδήμαρχε ,

Για να επιβιώσουμε σαν κοινωνία στα θέματα του τουρισμού πρέπει να γίνουμε φωστήρες.Η τοπική κοινωνία  δικαιούται και περιμένει περισσότερα.

Επιτρέψετε να  σας θυμίσουμε  και επίσης  να θυμίσουμε σε όλους τους συμπολίτες μας  τα παρακάτω,  από το τουριστικό σας πρόγραμμα , που καταθέσατε στους συμπολίτες μας και ζητήσατε την εντολή των  για να το εφαρμόσετε.

«Πρόθεσή μας επίσης είναι να επανασχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε υποδομές που διευκολύνουν την πρόσβαση των επισκεπτών στα σημαντικά μνημεία του τόπου μας και στους ιστορικούς χώρους (π.χ. χώρος της Β΄ Εθνοσυνέλευσης, Κάστρο στο Παράλιο Άστρος κλπ) και να δημιουργήσουμε πλέγμα μόνιμων σταθερών σημείων πληροφοριών σε όλο τον Δήμο

Έχουμε ρωτήσει θεσμικά το δήμο μας και περιμένουμε υπομονετικά και ευγενικά τον κοινό νου.

«Πότε θα αναρτήσετε σύμφωνα με το τουριστικό πρόγραμμα σας ,στην ιστοσελίδα του δήμου δύο φωτογραφίες με δύο λέξεις, την πινακίδα του «Ιερού Χώρου» της Β’ Εθνοσυνέλευσης και την πλάκα της σχολής Καρυτσιώτη στον Αγιάννη?»

Ας το πούμε διαφορετικά , πως  λέτε διευκολύνετε την πρόσβαση των επισκεπτών στα σημαντικά μνημεία του τόπου μας  και  δημιουργείτε σταθερά σημεία πληροφοριών σε όλο το Δήμο ,όταν από στενοκεφαλιά και κουταμάρα δεν κάνετε μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα   του δήμου , σχεδόν χωρίς χρήματα, για κάτι αυτονόητο, σύμφωνα με την δική σας και του δημάρχου μας  πρόσφατη δημόσια θέση με φωτογραφίες και σχόλια  για την σπουδαιότητα αυτών των μνημείων.Οι συμπολίτες μας δικαιολογημένα όλα αυτά τα αποκαλούν , η αδικαιολόγητη  «μεγάλη παράλειψη της ντροπής».

Ο «Ιερός χώρος» της Β’Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων είναι εδώ, μπροστά μας,στο ιστορικό Άστρος Κυνουρίας «Ελλάδα 2021»

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ.

Πως να το κάνουμε εμείς και πολλοί συμπολίτες μας στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ας μην πούμε όλοι οι συμπολίτες μας, δεν πιστεύουμε ότι τα σπουδαιότερα αξιοθέατα του δήμου μας για να αναφέρονται στη ιστοσελίδα του δήμου μας είναι το Λιμάνι Αγίου Ανδρέα , το Ελληνικό (ή Τειχιό) , τα ερείπια του Κάστρου της Ωριάς ,τα Φαράγγια της Μαζιάς και της Ζαρμπάνιτσας, αλλά είναι πολύ σπουδαιότερα που επίσης πρέπει να αναφέρονται τα δύο σπουδαιότερα μνημεία του δήμου μας o «Ιερός Χώρος» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και η Σχολή Καρυτσιώτη του Αγιάννη με το παράρτημα της στο Άστρος (που στεγάζεται το μουσείο Άστρους) , τελεία και πάβλα.

Archaiological Sights & Museums | DiscoverKynouria.gr

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.

ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Επαναλαμβάνουμε και θυμίζουμε  το δικαίωμα αναφοράς προς τις αρχές, για να γίνουμε  καλύτερα αντιληπτοί  από όλους,  οι αιρετοί μας,  οι δημόσιοι λειτουργοί  και οι πολιτικοί  έχουν πολιτική , κοινωνική και  ηθική υποχρέωση να απαντούν στους πολίτες και να τους λένε την αλήθεια .
Δικαίωμα αναφοράς προς τις αρχές, ο δήμος μας και η «πρόφαση της στατικότητας».

Ας καταλήξουμε στο δια ταύτα και τις επιλογές σας.

  1. Πρέπει να εφαρμόσετε το πρόγραμμα σας με συγκεκριμένες αυτονόητες ενέργειες. Τα δύο σπουδαιότερα μνημεία του δήμου μας είναι , o «Ιερός Χώρος» της Β’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων και η Σχολή Καρυτσιώτη του Αγιάννη, και πρέπει να αναρτηθούν  αμέσως στην ιστοσελίδα του δήμου μας.
  2. Πρέπει να απαντήσετε αιτιολογημένα σύμφωνα με την νομοθεσία στα ερωτήματα των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση

Γιάννης Κουρόγιωργας

Αριθμός πρωτοκόλλου: 9118/26-07-2021.

Περιμένουμε απάντηση στον Α.Π. 3982 της 8-4-2020

astrosgr.com – Γιάννης Κουρόγιωργας

Πίσω στην Αρχική σελίδα

astrosgr.com “Αφιερώνεται στη Θυρεάτιδα Γή.

astrosgr.com/en Dedicated to Thyreatis Land.”

#astrosgrcom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: