Πως να βρείτε εύκολα τι σας ενδιαφέρει .

Καλώς ήλθατε στο AstrosGr.com.

Δεν τελειώσαμε, μόλις αρχίσαμε και μαθαίνουμε….

Συνιστούμε στους επισκέπτες μας να διαλέγουν τα θέματα που τους ενδιαφέρουν από τους συνδέσμους που βρίσκονται στην Αρχική σελίδα/ενότητα , σε όλες τις άλλες ενότητες και στις συνοπτικές σελίδες.

Αν προτιμούν να δούν τις πρόσφατες ( η και όλες) αναρτήσεις σε χρονολογική σειρά βρίσκονται στις ενότητα, στην αρχή στα δεξιά της αρχικής σελίδας, συνοπτικά στο Blog  και ολάκερες στη ενότητα Αναρτήσεις στο τέλος της αρχικης σελίδας (πιο εύκολα είναι στο Blog).

Για παράδειγμα στην συνοπτική σελίδα Αρχαιολογικοί Χώροι και Μουσεία της Θυρεάτιδας Γης υπάρχουν σύνδεσμοι που οδηγούν εύκολα σε λεπτομέρειες για 11 ειδικά θέματα και άλλοι 8 σύνδεσμοι.( που είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν στο Blog).

Σύδεσμοι υπάρχουν σε όλες τις ενότητες που βρίσκονται στη αρχή π.χ. στην ενότητες Αρχική υπάρχουν 23 σύνδεσμοι,  Αγιάννης 16 σύνδεσμοι , στην ενότητα Χωριά 28 σύνδεσμοι κ.λ.π

Επίσης στα δεξιά σε κάθε σελίδα , για εύκολη επιλογή των θεμάτων που σας ενδιαφέρουν, υπάρχουν η αναζήτηση, οι τελευταίες πέντε αναρτήσεις , οι δέκα κορυφαίες αναρτήσεις , οι κατηγορίες που περιέχουν όλες τις αναρτήσεις για κάθε κατηγορία, ανακοίνωσεις, το αρχέιο και οι ενότητες . Σας ευχαριστούμε να είσαστε καλά.

astrosgr.com – Γιάννης Κουρόγιωργας

Πίσω στην Αρχική σελίδα

astrosgr.com “Αφιερώνεται στη Θυρεάτιδα Γή.

astrosgr.com/en Dedicated to Thyreatis Land.”

#astrosgrcom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: