Πως να βρείτε εύκολα τι σας ενδιαφέρει .

Καλώς ήλθατε στο AstrosGr.com.

Δεν τελειώσαμε, μόλις αρχίσαμε και μαθαίνουμε….

Συνιστούμε στους επισκέπτες μας να διαλέγουν τα θέματα που τους ενδιαφέρουν από τους συνδέσμους που βρίσκονται στην Αρχική σελίδα/ενότητα , σε όλες τις άλλες ενότητες και στις συνοπτικές σελίδες.

Αν προτιμούν να δούν τις πρόσφατες ( η και όλες) αναρτήσεις σε χρονολογική σειρά βρίσκονται στις ενότητα, στην αρχή στα δεξιά της αρχικής σελίδας, συνοπτικά στο Blog  .

Για παράδειγμα στην συνοπτική σελίδα  Αρχαιολογικοί Χώροι στο Άστρος υπάρχουν σύνδεσμοι που οδηγούν εύκολα σε λεπτομέρειες για 11 ειδικά θέματα και άλλοι 8 σύνδεσμοι.( που είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν στο Blog).

Σύδεσμοι υπάρχουν σε όλες τις ενότητες που βρίσκονται στη αρχή π.χ. στην ενότητες Αρχική  υπάρχουν 23 σύνδεσμοι,  Αγιάννης 16 σύνδεσμοι , στην ενότητα Χωριά  28 σύνδεσμοι κ.λ.π

Επίσης στα δεξιά σε κάθε σελίδα , για εύκολη επιλογή των θεμάτων που σας ενδιαφέρουν, υπάρχουν η αναζήτηση, οι τελευταίες πέντε αναρτήσεις , οι δέκα κορυφαίες αναρτήσεις , οι κατηγορίες που περιέχουν όλες τις αναρτήσεις για κάθε κατηγορία, ανακοίνωσεις, το αρχείο και οι ενότητες . Σας ευχαριστούμε να είσαστε καλά.

astrosgr.com – Γιάννης Κουρόγιωργας

Πίσω στην Αρχική σελίδα

astrosgr.com “Αφιερώνεται στη Θυρεάτιδα Γή.

astrosgr.com/en Dedicated to Thyreatis Land.”

#astrosgrcom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: