“Ο τουρισμός είναι η βαρειά βιομηχανία μας συνέχεια”…Γιατί ο θεός ρίχνει αστραπές τον Αύγουστο.

Από ftzivel -5 Ιουνίου, 2018

Του Γιάννη Κουρόγιωργα

Διαβάσαμε 5-6 φορές το παρακάτω άρθρο,” Το σχέδιο για την παγκόσμια τουριστική προβολή της Ελλάδας”,δεν πιστεύαμε τα μάτια μας τι βλέπαμε ……………..

Eχουμε αναφέρει πρόσφατα σε άλλες παρεμβάσεις:” Δεν χρειάζεται να είμαστε «νευροχειρουργοί» για να «βάψουμε τις πινακίδες »  των δρόμων μας, η να αφαιρέσουμε τις λανθασμένες πινακίδες , να βρούμε τις Κάτω Αχαρνές η να βάψουμε την  σκεπασμένη πινακίδα με το πανί σο Άργος, μπορούμε να το κάνουμε σωστά άμα θέλουμε”.

Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο  για περισσότερα.

Ο ξεχασμένος κομβικός σταθμός Κάτω Αχαρνές , οι πινακίδες των δρόμων και…

Φαίνεται  από τα παρακάτω , “Το σχέδιο για την παγκόσμια τουριστική προβολή της Ελλάδας” για για να βοηθήσουμε τον τουρισμό μας πρέπει να βρούμε μερικούς “νευροχειρουργούς”…. , δεν είναι δυνατόν , μάλλον θα είναι τυπογραφικό λάθος…..

Ας το διαβάσουμε όλοι μας μια φορά ακόμα, 7 φορές για μένα

Το σχέδιο για την παγκόσμια τουριστική προβολή της Ελλάδας

Παρουσίασαν η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Κωνσταντίνος Τσέγας

“…..Η κ. Κουντουρά και ο κ. Τσέγας βράβευσαν τον σκηνοθέτη του βίντεο «Greece A 365 Day Destination» κ. Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα που προβάλλει μοναδικά την Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό διεθνώς. To βίντεο του κ. Κιούκα έχει ήδη αποσπάσει έξι διεθνείς διακρίσεις μέσα σε διάστημα δέκα μηνών!

Σημειώνεται, ότι ήδη έχει σχεδιαστεί ειδική σειρά δράσεων για την περαιτέρω προώθηση και προβολή του βίντεο «Greece A 365 Day Destination» που περιλαμβάνουν τη μετάφρασή του σε 7 γλώσσες (Αραβικά Κινέζικα, Ρωσικά, Γερμανικά, Ιταλικά Ισπανικά και Σέρβικα), εκδοχές 30 δευτερολέπτων του βίντεο για χρήση σε διεθνή κανάλια και προβολή του σε μακρινές (long-haul) πτήσεις αεροπορικών εταιρειών”

Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο  για περισσότερα.

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=986475

Διαβάστε το μια φορά ακόμα, σε επτά γλώσσες……. έλεος πιά.

Απορούμε αν τελικά θα γλυτώσουμε απο τις αστραπές ….. .Οι αρμόδιοι ξέχασαν τα Αγγλικά και τα Γαλλικά, τι να γίνει  κάνουμε και λάθη, όπως κάναμε λάθος  και κανένας αρμόδιος  δεν είπε στη γιορτή της Β’ Εθνοσυνέλευσης στο κόσμο ότι το μουσείο Άστρους , που ήταν είκοσι μέτρα πιο πέρα και ο κόσμος ήταν εκεί, ήταν ανοικτό εκείνη την ημέρα, ύστερα από δέκα χρόνια   κλειδοαμπαρώματος της ντροπής ……….

Από τους περίπου 7,5 δισεκατομμύρια κατοίκους του κόσμου, 1,5 δισεκατομμύρια μιλούν αγγλικά – δηλαδή το 20% του πληθυσμού της Γης. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι γηγενείς αγγλόφωνους. Περίπου 360 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν αγγλικά ως την πρώτη τους γλώσσα. Ιουλ 26, 2017

“Πάνω από 275 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μιλάνε γαλλικά”

Τα αγγλικά είναι μακράν η πιο συχνά μελετημένη ξένη γλώσσα στον κόσμο, ακολουθούμενη από γαλλικά σε μια μακρινή δεύτερη.

Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο  για περισσότερα.

https://www.babbel.com/en/magazine/how-many-people-speak-english-and-where-is-it-spoken/

Φαίνεται δεν θέλουμε το περίπου 25% του παγκόσμιου πληθυσμού ,1 στους 4, να μάθουν τίποτα  για τον τουρισμό μας  , αν είναι δυνατόν , απίστευτο και όμως αληθινό.

Όλα αυτά γίνονται  σήμερα από τους φωστήρες του τουρισμού , ξεχάστε τις Κάτω Αχαρνές και τις πινακίδες των δρόμων μας είναι μικρές λεπτομέρειες…………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: